I registered for an amateur cooking class at the
International Culinary Center in Soho today. I enrolled to take a 3-hour hands-on pasta-making class and I am psyched. The best part, I get to eat everything at the end! I will be learning the basic skills and techniques to mix, knead, and roll dough. Then, I get to cut it into various shapes and sizes, and create delectable fillings!
Hopefully, I can share some delicious new recipes next week :o)
4 comments:
Hi Lollati
En fin de compte, je devrais dire en "faim" de compte, je n'ai pas tout compris : c'est quoi ton truc sur la photo : des crèpes, des pâtes ou des saucisses ?
Histoire que je sache pour suivre les recettes de la semaine prochaine !
Un anonyme de la rue du comte d'orsay ... Ca fait peur dit comme ça non ?
Biz
haha! c'est des pates!
Je comprenais pas qui c'etait ce plouk qui croyait que t'avais mis des saucisses comme photo. Je pense qu'il a bu trop de vin. Il faut se calmer.
Tu me feras des pates? hihi :o)
quand tu veux. :o)
Post a Comment